Om oss

Vi har en uppfödning i liten skala av Bostonterrier, med max 2 kullar per år. Vår uppfödning är godkänd av Svenska Kennelklubben och vi följer deras avelpolicy. Vi följer också Bostonterrierklubbens rekomendationer för avel. Det innebär bland annat att våra hundar är ögonlysta årligen, DNA-testade för juvenil katarakt och patellaundersökta med grad 0 eller 1 innan avel. Samtliga hundar har ett rastypiskt trevligt temperament och finns att träffa om man önskar. Välkommen att höra av Dig om Du undrar något om oss eller vår avel!

Vår kennel finns strax utanför Kristianstad i Skåne. Jag och min man samt min son bor i ett blått hus med stor inhägnad trädgård för hundarna att springa på. Våra hundar aktiveras även genom långa promenader och vardagslydnad. De följer gärna med på cykelturer och badar med oss på sommaren. Vi meriterar våra Bostonterrier på officiella utställningar.

Hundarna bor med oss i huset som familjemedlemmar. Hos oss finns inga burar eller hundgårdar! Vi har aldrig mer hundar hemma än att var och en kan få individuell träning och uppmärksamhet. Ett par hundar har vi utplacerade hos noggrant utvalda fodervärdar. Våra Bostonterrier är av liten till medium storlek, dvs 6-9 kg.© 2006-2022 Top Boston's
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!